Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

söndag 21 augusti 2011

Ny stengång runt huset

Att anlägga en gång med marksten

Det har varit lite stökigt runt huset men mest framför. Sammanlagt ca 15 ton singel av olika slag och en stor container för överblivna jordmassor. Alltså, 15 ton låter mycket och det är myckt när det ligger på uppfarten tillsammans med ett antal kubik bortgrävda jordmassor.

Det behövs singel 8-16 mm och sättsand/grus 0-5. Men det är mycket som skall fyllas upp också.

Steg 1 - GRÄV!Steg 2 - Fyll på singel

Nu börjar det bli klart och snyggt blir det tycker jag själv!


Steg 3 - Färdig! (men bara framsidan)
 Problemet är att jag inte kan bli helt klar förrän jag fixar ytterligare ca 10 kavadratmeter skiffersten ytterligare - och den kostar 489 kr/m2 exkl frakten. Fastän det är väl billigt sa Gunnar med tanke på att det tagit 500 miljoner år att producera den. Och det kanske han har rätt i. Men min radar just nu är ändå inställd på att komma över så billig skiffer som möjligt.

1 kommentar:

  1. man måste ju gilla Gunnars realism i det där! och gången är fantastiskt fin. /emelie

    SvaraRadera

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: