Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

lördag 12 maj 2012

Trädgårdsföreningen - bästa med Göteborg

Trädgårdsföreningen är nog något av det bästa med Göteborg (Heden är antagligen det sämsta).

En grön lunga mitt i Göteborg, så nära och så långt borta ändå. Titta på bilden så förstår du vad jag menar. Det grönskar redan för fullt och i parken råder ett stilla lugn. Utanför brusar storstaden (nåja) men den märks inte. Redan har dom allra tidigaste Rhodededendronbuskarna slagit ut. Rosenparken är ansad men har en tid kvar innan man ser några rosor.


Mot Stampengatan


Idag har vi kanske inte det där riktigt varma vårvädret men det är ändå sol och kanske 13-14 grader. Vi sätter oss i Rosenkaféet en stund och njuter av solen. Nånstans i staden springer en massa människor Göteborgsvarvet, en halvmara genom stan. Låt dom springa . Vi njuter av lugnet i Trädgårdsföreningen.

Rosen-Caféet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: