Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

måndag 27 augusti 2012

ITU Triathlon Stockholm 2012

Klicka för hemsida

Vi var på besök i Stockholm i helgen för att se sonen göra sitt första Triathlon. Han genomförde detta med en kämpainsats som bara stördes av kramp när det bara var kanske 400 meter kvar av den avslutande löpningen. Lite otur eftersom han hade en kanontid på gång men han gjorde ändå banan på ca 1 timma och 25 minuter. Strongt jobbat!

Efter att ha simmat 750 meter i Riddarfjärden på så cyklade man 20 km med bl a passage av Västerbron 4 gånger. Sen avslutade man med 5 km löpning med målgång på Slottsbacken. Eliten körde sin tävling på lördagen och motionärerna tävlade på söndagen.


Fantastisk tävling mitt i Stockholm med många deltagare och många åskådare. Några bilder från tävlingen.

Instruktioner inför 750 m simning i Riddarfjärden

Det gäller att byta kläder i flygande
A och O är snabba byten.Snart målgång

 Jag är jätteimponerad av alla vältränade människor som klarar av en så här tuff utmaning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: