Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

söndag 2 september 2012

Ett läckert inlägg


En trevlig kräftskiva på altanen med glad, inspirerande och talangfulla vänner. Med lite extra filtar och infravärmare så gick det bra att sitta ute hela kvällen. Kvällens tema var just inspiration.

Det blev sång och det blev ännu mera sång. Det skapades t o m nya nubbevisor som skickades till Vin och Sprithistoriska museet denna sista dag för insändande av bidrag till den årliga tävlingen om årets nya nubbevisa. Det är viktigare att delta och kämpa väl än att vinna. 

 

Under kvällen skapades det också stor konst där alla bidrog med penseldrag.

Tavlan är just påbörjad .......


Det slutliga resultatet. Konst eller bara konstigt?


Tack Gunnar för dom egenhändigt uppdrivna PERSIKORNA! Vi åt dom idag söndag. Skalet var väldigt luddigt och gav en särskild sensation till ätandet.


Tack alla för en trevlig fest!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: