Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

torsdag 28 april 2016

Tour de France i Languedoc

Ingen helt ny nyhet men ändå kanske har inte alla sett detta:

Årets sträckning av Tour de France ger många möjligheter att följa tävlingen. Sträckan Carcassonne till Montpellier går på dagen före franska nationaldagen - dvs den 13 juli 2016.


5 kommentarer:

 1. Godmorgon, tidig sådan!
  Hittade din blogg, när jag letade bank i Frankrike .
  Vi går i tankar om att, kunna leva i languedoc, som pensionärer. Tänker skaffa en husbil till vintern2016, för att kunna känna på det franska by-livet, lite mer.
  Känner att just den regionen i Frankrike , är något av en äventyrs del, och, mer levande del än , flera av dom mer besökta flikarna av detta stora land.
  Tänker nu, efter att ha hittat din blogg, följa den.
  Hans

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt att höra. Hör gärna av er för en kopp kaffe eller nåt om ni är i närheten av Villeneuve-les-Beziers. Kanske är vi där...

   Radera
 2. Kul att de cyklar nära oss detta år, då måste man ut och titta. Fast själva cyklisterna passerar snabbt förbi, jag tror att många kantar vägarna pga alla sponsorbilar med sina jippon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är tacksam för bra tips på ställen att stå på. Vi har pratat om Murviel les Beziers.

   Radera
 3. Alla ställen där de måste sakta farten verkar bra. Häromåret stod vi i en korsning där de kom och skulle svänga höger - då gick det något (!) långsammare... Sedan får man tänka på att man ska kunna komma till och från som bilist också, många tvärvägar är helt avstängda några timmar.

  SvaraRadera

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: