Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

lördag 21 maj 2016

Hyra sommarbostad i Ljugarn, Gotland

Vi har två smultronställen - och kan tänka oss att hyra ut.


Gotland har flest soltimmar i Sverige och 8 mil sandstränder. Just nu är vecka 24, 27, 28, 34, 35 lediga. Bostaden är är nybyggd på totalt 66 kvadratmeter, har två sovrum med fasta sängar för fyra personer. Vidare finns ett stort allrum kök. Hemsida här http://www.boendeljugarn.se/

Bo i Ljugarn

Gotland har flest soltimmar i Sverige och hela 80 km sandstränder. Ljugarn på östra Gotland är granne med havet och en bra plats för avkoppling och rekreation. Här finns anor som badort ända tillbaka i början av 1900-talet vilket märks på det lugna och behagliga liv som råder här.
Men här finns också stort utbud av nöje samt mat och dryck. Flera restauranger som t ex välkända Smakrike och det klassiska bageriet Espegards där man köper sina frallor direkt från bakdörren på morgonen. I byn finns även en Konsumbutik som är öppet året runt.  
Men ej att förglömma, en underbar strand...
Om lägenheten:
Vår lägenhet ligger centralt placerad mitt i byn och nära till stranden.  Det finns två altaner i bästa solläge – både morgonsol och eftermiddag/kväll. Här finns alla moderniteter och allt är nytt och i toppenskick.


Pris per vecka:
  • Mitten juni till slut augusti:   11.500 kr/vecka
  • Övrig tid juni och augusti :      10.500 kr/vecka
  • Övrig tid maj till oktober:        7.000 kr/vecka

Kontakt, tillgänglighet mm:
Skicka intresseanmälan och frågor till info@stormpartner.se
Mera info om Ljugarn hittar du här:http://www.ljugarn.se/   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: