Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

måndag 11 april 2011

Moules marinières ... au naturelle

En av världens absolut enklaste, elegantaste och godaste maträtter.
(Skulle möjligen vara ostron undantaget då)

Jag skulle ta mera lök än i receptet och mycket mera vin. Lite citron i s f grädden.
Pommes Frites, kanske på restaurang men bröd duger väldigt bra.
Annars så tycker jag att det stämmer med hur jag vill ha det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: