Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

fredag 6 april 2012

Långfredagens klass 2 varning - ingen fara

Av det utlovade ovädret i östra Götaland syns inget - i alla fall inte på Gotlands östra kust. Det är visserligen typiskt aprilväder i Sverige just nu. För någron vecka sen var det rekordvärme och just nu är det lite kyligare än normalt för att vara i början av april.

Vi är på besök i Ljugarn på östra Gotland har vi just kommit hem efter en skön promenad utefter den kilometerlånga sandstranden. Det var rogivande och trevligt. Hunden blev 10 år yngre och skuttade omkring av pur glädje.

Inne i byn är fullt av påskfirare och Espegards Cafe har startat sin säsong med att ha öppet alla helger. Det är till och med läge för att sitta ute och ta en kopp kaffe. Helt enligt alla odds serveras saffranpannkaka med salmbärssylt.....


Espegards har helgöppet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: