Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

torsdag 25 april 2013

Frankrike kommer till Sverige - trevligt!!Den 4-5 maj blir Kungsträdgården snarare franskklingande "Jardins du Roi" under årets största franska evenemang Made in France. 

Under helgen finns franska regioner och företag på plats för att presentera det bästa Frankrike har att erbjuda för allmänheten. Det blir tillfälle att upptäcka Frankrike i all sin mångfald: resmålen, de historiska minnesmärkena och festivalerna, kokkonsten och vinerna, havstränderna och skidorterna. Stora och små kan dessutom öva puttning på den tillfälliga golfbanan som byggs upp med tanke på att Frankrike organiserar Ryder Cup 2018. Man kan också bland mycket annat spela boule och följa med derbyt för Stockholms finaste boulepris, njuta av fransk musik på scenen och såklart smaka på franska delikatesser.

"Made in France" organiseras av Franska tyristsbyrån Atout France med stöd av Frankrikes ambassad i Sverige.


En trevlig fransk propagandafilm. Tack Karin för tipset!

Klicka på filmen nedan bara ....


Miniatyrbild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: