Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

lördag 27 april 2013

Lite av varje från Göteborg

Vintern håller på att ge vika och det verkar som om småfåglarna äntligen börjar tro på att det blir varmt och skönt också detta år. Kanske dags att flytta in i holken.

Men ett säkert vårtecken är Konstrundan i Majorna. Här är några bilder från denna - som gick av stapeln förra helgen. Jag är just nu mest imponerad av olika skulpturer och keramiska konstverk. Slarvig som jag är så noterade jag inte konstnärernas namn så tyvärr kan vi inte berätta vem som gjort dessa fina verk.
Fina skator på armeringsnät

Jag skulle gissa på trut-ungar

Jättefin men tyvärr såld

Denna helg var det vernissage på Röda Sten med avgångselever från Valands Fotoakademi. Vi passade på att ta en kopp kaffe på stans bästa kaféläge i Röda Sten. Utsikt över Göta Älv och hamnutloppet i Göteborg. 

Här är ett exempel från utställningen och några bilder från uteserveringen på Röda Sten med en hungrig mås på näravstånd!

Ett fantastiskt verk bestående av A4 bilder i ett monumentalverk !!

Och här är den hungriga måsen - uppenbarligen en smart och domesticerad mås som lever gott på ett påfluget (!! -"hm, har nog bott i Göteborg för länge...") beteende. 


Sicken mås........Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: