Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

lördag 18 maj 2013

Rapport från Göteborgsvarvet

Årets Göteborgsvarv gick idag i ett hett Göteborg - löparna fick ett välbehövligt skyfall över sig.Det är fantastiskt att se mer än sextiotusen löpare ge sig iväg på en halvmara, en löparfest runt om i Göteborg.Vi placerade oss strategiskt vid sidan av banan efter ca 3-4 km vid Mariatorget. Det finns alla typer av löpare; Dels de som springer mycket snabbare än dom flesta och passerar löpare efter löpare - dom har antagligen ett för högt startnummer. Man imponeras av alla medelbra löpare som tuffar på i god stil. Med god stil menar jag "sin egen stil". Några springer snyggt, några hasar sig fram, några springer "energisnålt" och några ser ut at springa tungt och klumpigt men tar sig fram ändå.

Dom som man verkligen imponeras av är dom som redan efter 4 km hasar sig fram - eller rent av redan går eller linkar fram (med 18 km kvar). Dom är antagligen tävlingen hjältar. Jag undrar hur många som verkligen tog sig i mål av dessa.

Men - heder åt alla löpare som startar med målsättningen att ta sig i mål på ett nytt "pers".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: