Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

torsdag 29 januari 2015

Visst är hon vacker - Mälardrottningen

Gick häromkvällen ca kl 16 över Slussrondellen. Här planeras en omdiskuterad ombyggnad.

Men utsikten mot Gamla Stad, Riddarfjärden, Kungsholmen och längst bort DN-huset i Fredhäll är fantastisk. Den kommer att finnas kvar även efter efter en ombyggnad - hur den nu än blir.

Visst är det vackert?

Visst får men en blå känsla?


 

3 kommentarer:

 1. Vackert, jodå. Fast fortfarande väldigt vilsen om jag blir avsläppt i Stockholm. Göteborg är min stad och lär så förbli, även om jag inte bor där. Men det kan nog bli en gång till längre fram.
  Trevlig lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter att nyligen flyttat tillbaka till Stockholm efter femton år i Göteborg måste jag för min del konstatera att "borta bra men hemma bäst". Göteborg har många fantastiska egenskaper men jag blev aldrig nån riktig Göteborgare. //StormPartner

   Radera
  2. Skillnad med utflyttade stockholmare skulle jag gissa. Då är det nog skönt att komma hem från landsorten.

   Radera

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: