Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

måndag 22 november 2010

En stad i Blått

På besök i Stockholm. Vi gick av pendeltåget på Stockholm Södra, gick över Medis och tittade på gamla boplatser i närheten av Katarina Bangata - där hittar man flera stycken även om någon bara beboddes nån månad eller så. Ett tag tänkte jag räkna varje Café som vi passerade men det var lika bra att lägga ner. Det finns sjukt många caféer i Stockholm och särskilt på Söder tror jag.

BLÅTT är färgenLika som i Göteborg, den nya julfärgen är blå!!, inte röd. Sttaden går i blått som om det inte vore kallt ändå. Vi gick genom Gamla Stan, vidare över Slottet och Slottsbron till Gallerian vid Hamngatan och tittade på julskyltningen på NK. En galen historia om Nisse och Nissa som åker till Kina för att skaffa röd färg (som tydligen bara finns där).
Lagom mycket folk på stan en måndag eftermiddag tack och lov. Blå färg var det ju, kolla in Sergels Torg och Drottninggatan.

Snygga kristallkronor utefter Drottninggatan eller?
.

1 kommentar:

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: