Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

lördag 11 december 2010

Idag gick vi på Liseberg ..............

I N T E ............
Kön till Jul På Liseberg var grotesk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var säkert 500 personer som stod i kö för att komma in på Liseberg. Tur att man inte ha små barn - det hade varit kört, stå kvar i kön i 45 minuter minst, genomkall, komma in på Liseberg, kissnödiga och griniga barn. Sen trängas med 25.000 andra griniga föräldrar och barn. Vi som trodde att lördagens väder skulle avskräcka en och annan och att just idag skulle det kunna vara lite glest på Liseberg.

Nej, det var bara att ge upp och vända. Det blev inget Liseberg, som tröst köpte vi oss en Jultallrik på favorithaket - Portofino Nya Varvet.Portofinos jultapas
Julsill, lax med blomkål- och pepparrotscreme och ett parmaknyte med dadelsmaksatt färskost.

Ostar från Påverås gårdsmejeri med grön tomatmarmelad

Supergott!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: