Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

tisdag 6 maj 2014

Några bilder bara ....


Tema dörrar och fönster

Från Serignan - härliga färger och härligt patinerat

Tvärs över gatan från porten ovan. En svunnen tid - biograf eller danssalong - vet inte. Namnet tyder på det senare.


Respektingivande men är nog inte en metalldörr. - ser bara ut så Titta på detaljen med ett litet hål längst ner till vänster för reklam ....Här har man sparat den gamla överliggaren till fönstret - säker många hundra år gammal.

2 kommentarer:

  1. Det är roligt att i byarna och städerna leta efter fina fotomotiv. Jag tycker du har lyckats urbra!! Metalldörren var ju häftig, motiven behöver ju inte vara ruffigt romantiska, vilket de annars blir lätt i de gamla byarna.

    SvaraRadera
  2. Tack för det - alltid kul att få lite positiv kritik. Jag ser fram mot att få chans att visa fler bra bilder. Jag har några som jag jobbar lite med just nu som kanske kommer att läggas upp....

    SvaraRadera

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: