Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

onsdag 24 juni 2015

Gotlandsbilder

Vi har två "faiblesser" när det gäller platser som ger ro åt själen - dels södra Frankrike och dels  Gotland.

Gotland kan vara lite kyligare så här års men är ganska solsäkert. Trots att det regnade i nästan hela övriga Sverige så hade vi soliga dagar med blå himmel här på Gotlands östra och södra sida.

Här är några blom-bilder från vårt senaste besök.Blå eller röd, det är bara att välja favoritfärg.

 
Om du söker boende i Ljugarn - se mitt inlägg från 2016 och hyr av oss,,,,, Länk

2 kommentarer:

 1. Hej och tack för en härlig blogg! Måste bara få fråga hur ni har löst det med internetuppkoppling i huset i Frankrike?. Tycker det verkar så krångligt när man bara behöver dator under några veckor på sommaren där.Vet du hur man kan lösa det på ett enkelt sätt ? Stort tack för tips!
  Hälsningar Vavva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag svarar när jag åter har wifi .... =;-)
   Nej jag har ännu inte wifi i huset men det kanske kommer. Där jag har huset fungerar Free som är billigast. dom kostar bara ca 50% av vad Orange kostar, 20 € per månad. Det går via husets teleledning.
   Under tiden lånar jag wifi av en bekant i byn och kör ibland mobilt nät för det viktigaste.

   Radera

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: