Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

torsdag 28 mars 2013

Bageriet du inte visste fanns....

Frankofil som man är:

Då har man glasögon på sig som selekterar verkligheten och fokuserar extra på det som har fransk anknytning. Jag har tidigare bloggat om Franska bokhandeln i Partille, Göteborg.  

Men här i Göteborg finns ockett litet och genuint äkta franskt "boulangerie" mitt i stan.  Det är som ett ljus i vintermörkret. Dom som jobbar här har fransk "bakgrund" (=:- ) och likaså är det med många av kunderna. Det finns andra franska bagerier - jag vet. Men inte lika genuint som detta.Matbröd och kaffebröd är genuint franskt. Brödet smakar som i Frankrike och det ser ut som i Frankrike. Dvs man försöker inte smickra in sig. Men som en eftergift till det nya landet så har man andra inslag som t ex svenska semlor. 

Sta'ns godaste matbröd och sta'ns bästa priser. Men låt det bli en hemlighet mellan dig och mig.........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: