Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

söndag 28 december 2014

Vacker vinter på Gotland

Under julhelgen var vi på Gotlandsbesök. 


Även promenader hann vi med mellan skinkan och granen. 

Gotland är ljuvligt folktomt så här på vintern. Bästa tiden för att uppleva ljuset och Östersjön. Bilderna är från Ljugarn och Vitvärs fiskeläge.

Stranden i Ljugarn


Mot Sjöviksgården

Om du söker boende i Ljugarn - se mitt inlägg från 2016 och hyr av oss,,,,, Länk


Solen tittade fram tidvis. Som ett tecken från skyn lyste en stråle över Sjöviksgården.......

Sjöviksvägen mot hamnen i Ljugarn

Hamnpiren
Det blåste på mot hamnpiren.Vitvärs fiskeläge
 Folktomt också i Vitvärs fiskeläge.


Vitvär

Fiskebodarna i Vitvär

4 kommentarer:

 1. Så vackert! Var på Gotland senast för 20 år sedan och blev riktigt förtjust i Gotland off season. Har faktiskt planerat in en vecka i maj 2015! Det är mycket man vill göra som pensionär :) God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, man får försöka fokusera. Men Gotland och södra Frankrike kommer alltid att ligga på vår topplista. Ljugarn rekommenderas, finns bra övernattning och bra restauranger. T ex "Smakrike". Gott Nytt!

   Radera
 2. Fina bilder från den vackra ön. Dessvärre har jag ännu inte besökt Gotland. Någon gång måste det väl bli av.
  God fortsättning på 2015!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har bott i Göteborg tidigare och noterade då att det är påfallande många i västra Sverige som aldrig ens varit på Gotland. Men precis som södra Frankrike så är Gotland en av våra favoriter och det är som att komma till ett annat land. Passa på att besöka Gotland off.season. Varför inte 2015? God fortsättning!

   Radera

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: