Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

tisdag 22 april 2014

På plats men utan internet:Äntligen på plats igen!

Har varit snart en vecka i ”la Maison á le Canal”. Ännu har vi inget internet i huset men sån tur är kan vi låna lite bandbredd av Hans och Christine på hotellet Las Cigalas i byn. Dom är underbara och har varit till stor hjälp i många sammanhang. 

Det har varit härligt väder med temperaturer väl över 20 grader så här långt. Vi tog cyklarna till stranden. I tisdags badades det flitigt i Portiragne Plage.

Just denna dag var det 27 grader. 

 
Naturen har exploderat! 
 

3 kommentarer:

 1. Kan tipsa om Livebox via Orange, bra och snabb internetuppkoppling med fri surf, tv med fler kanaler än vad man hinner se på och telefon som man ringer gratis från till fasta linjer i Europa - allt till en hyfsat bra månadskostnad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du uppgift på ung årskostnad? Är kanske inte prio ett men ligger högt upp ... Tv har vi via antennen. Ca 20 franska kanaler. Så väder och nyheter får vi i alla fall.
   Ps. Du ser huset på bilden. / DS

   Radera
  2. Hej! Bra läge...förstår att det aldrig blir tråkigt med den utsikten! Kostnad för Liveboxen; om jag minns rätt så är det en deposition på 50 euro som man får tillbaka om/när man ev avslutar och sedan 37 euro i månaden. Kanske det är billigare om man som ni har tv på annat sätt. Det är inte billigt men uppkopplingen är lika snabb som vårt bredband i Sverige. Det är fri surf så vi läser våra svenska tidningar och kollar svensk tv samt ringer en hel del regelbundet till gamla föräldrar och barn/barnbarn. En del av kostnaden får man så klart lägga på nöjeskontot...ha det bra till nästa gång ni får vända näsan söderöver! Vi har en vecka kvar :)

   Radera

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: