Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

tisdag 22 april 2014

Spännande loppmarknad på vägen mot Beziers.På väg 612 D mellan Villneuve-les-Beziers och Beziers ligger en spännande loppmarknad / prylmarknad. Som ett ”Myrorna” i större format men också med andra spännande inrednings- och utredningsdetaljer. 

Här finns många udda saker – t ex uttjänta vinfat i ek. Vinodlarna använder dom ca 4-5 gånger sen ger dom ingen ytterligare lagringssmak till vinet och säljs vidare.


"Brochante" är visst det franska ordet enligt Hans på Hotel las Cigalas.
Bilderna är från utsidan. Inne i lokalen finns mängder med småprylar, möbler och inredningsdetaljer.

2 kommentarer:

  1. Hej! Kul att ni är på plats nu i nya huset! Fina bilder, jag har lästa alla påskinläggen. Har ni utsikt över kanalen från ert hus? Vilket toppenläge!! Vi har varit här i ett par dagar och njuter av fint sommarväder. Loppisstället måste jag absolut besöka, även om jag har förstått att gamla trämöbler ska man kanske akta sig för med tanke på termiter... Ha fortsatt bra dagar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sitter nu på flygbussen mot City terminalen. Vemodigt att stänga les volets och låsa huset. Men får se fram mot nästa gång. Ja vårt hus ligger precis vid slussen i VlB. Blir aldrig tråkigt! Hälsn SP

      Radera

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: