Varför en blogg ö h t ?

Varför en blogg ö h t? Det har blivit en form av inre resande i tid och rum. Att utforska, fantisera och förbereda blir ett sätt att förlänga det goda med att resa. Vårt resande har nu också resulterat i fasta punkter varifrån vårt utforskande kommer att få nya dimensioner. Att blogga ger mig också utrymme att formulera och skriva vilket alltid roat mig. Feedback är tacksamt och det blir roligare om du som läser min blogg hör av dig med kommentarer.

onsdag 19 oktober 2011

En svensk vinbonde i Languedoc - eller: Älskling jag köpte just en vingård i Frankrike

Anders Åberg köpte för ett par år sedan en vingård i Languedoc: Domaine la Rabidote. Det finns en länk till hans hemsida här intill vänster "Livet i Languedoc".

Innan han blev vinbonde i Frankrike var han filproducent och filmmakare, vilket märks. Han har säkert haft fullt upp under sitt första vinår men ändå haft tid att förbereda och färdigställa en liten bra film om sina erfarenheter.

Det blev en vingård i Frankrike och det blev t o m vin vilket man kan se i denna lilla film. Heja på Anders! Skall bli spännande att köpa ditt vin vid tillfälle.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, det är roligare om du som läser vill lämna en kommentar: